De Heeren van Stoutenburg 3871JA HOEVELAKEN

€ 585.000 - € 669.000

Neem contact met ons op

033-2536304

info@vanbaalmakelaardij.nl

Omschrijving

* EIGENTIJDS * GASLOOS * TOPLOCATIE * LUXE * COMFORT * DUURZAAM

Dit zijn slechts enkele kernwoorden die ’De Heeren van Stoutenburg’ typeren. Deze fraaie duurzame nieuwbouw VILLA’s in dit kleinschalige woonplan, worden gerealiseerd in het centrum aan de populairste straat van Hoevelaken. Het betreft een bijzonder woonplan op een bijzondere locatie. Eigentijds wonen in een energieke, karakteristieke omgeving; Dat is wonen in één van de villa’s van de Heeren van Stoutenburg!

Deze woningen onderscheiden zich op diverse punten van menig andere nieuwbouwwoning. De ongekende luxe komt op diverse onderdelen tot uiting, waardoor deze woningen aan alle eisen voldoen die u mag stellen aan een woning van dit kaliber. Enkele voorbeelden:
• Gasloos en dus voorbereid op de toekomst
• Zonnepanelen
• Warmtepomp (verwarmen en koelen)
• Stompe deuren met houten binnenkozijnen
• Luxe sanitair
• Binnen de keukenruimte kunt u zelf kosteloos uw keukenopstelling bepalen

De woningen aan de Stoutenburgerlaan ogen allemaal verschillend door de afwisselende goothoogten en verschillend materiaalgebruik. De gevels zijn gemaakt in contrasterend rood en wit geschilderd metselwerk. Door kozijnen en ramen te maken met een kleine vlakverdeling hebben de woningen een verwantschap met de oudere woningen in de straat die de belangrijkste bijdrage leveren aan de charme ervan. Details van de woning zoals de erkers en de dakranden versterken deze sfeer. De lage goten geven ruimte aan bomen in de voor- en zijtuinen.

Alle woningen worden gemaakt van duurzame materialen die mooi verouderen. Zo zijn de dakpannen en de gevelstenen keramische producten.

De grote raampartijen aan de voorzijde, voorzien van charmante roedes, trekken de aandacht. De villa’s verspringen van elkaar, waardoor de woningen in volledige vorm zijn te zien. Uw auto’s bij de villa’s parkeert u op uw eigen oprit.
Alle villa’s zijn voorzien van houten binnenkozijnen en luxe stompe binnendeuren. De binnendeur van de hal naar de woonkamer is een sfeervolle glasdeur.

De woningen worden standaard voorzien van hoogwaardige isolatie, zonnepanelen en zijn energiezuinig. Met deze maatregelen bent u straks verzekerd van een laag energieverbruik en hoog comfort.

Wilt u meer weten van de Heeren van Stoutenburg? Laat u meenemen in de luxe en comfort van deze woningen op een perfecte locatie, daar waar wonen genieten wordt!


Dit project wordt collegiaal aangeboden met Midden Nederland Makelaars in Nijkerk

Kenmerken

Aantal kavels
4
Woonopp
162 - 178m²
Perceelopp
286 - 408m²