Vorige | Volgende

Heliumweg 15 AMERSFOORT

Huurprijs € 72.500 per jaar

Neem contact met ons op

033-2536304

info@vanbaalmakelaardij.nl

Omschrijving

Op het bedrijventerrein Isselt bevindt zich dit bedrijfspand met kantoorruimte totaal 1.238 m² V.V.O. gesplitst in 1.103 m² hal en 135 m² kantoor/kantine en algemene ruimte aan de voorzijde in het lage gedeelte. Mede door de hoekligging heeft het object goede opvalwaarde. Locatie Het bedrijfscomplex bevindt zich op het bedrijventerrein Isselt te Amersfoort. Bedrijventerrein Isselt ligt in het...

Kenmerken

Soort object
bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp bedrijfshal
1.103 m²
Opp terrein
410 m²

Omschrijving

Op het bedrijventerrein Isselt bevindt zich dit bedrijfspand met kantoorruimte totaal 1.238 m² V.V.O. gesplitst in 1.103 m² hal en 135 m² kantoor/kantine en algemene ruimte aan de voorzijde in het lage gedeelte. Mede door de hoekligging heeft het object goede opvalwaarde.

Locatie
Het bedrijfscomplex bevindt zich op het bedrijventerrein Isselt te Amersfoort. Bedrijventerrein Isselt ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provincialeweg N199. Isselt grenst aan de Eem en heeft een eigen haven. Grote bedrijven op de Isselt zijn Van De Kamp, Buis, Picnic, Pon/Skoda. Dit bedrijventerrein is op dit moment het grootste bedrijventerrein van Amersfoort. De meeste groenvoorzieningen en waterpartijen zien er up to date uit. Daar het, het oudste bedrijventerrein is, treft u zowel oudere als recente objecten aan waardoor het geheel een frisse dynamische aanblik geeft.
Ter plaatse vigeert het bestemmingplan "Bedrijventerreinen e.o. en snelwegen". Blijkens de plankaart geldt ter plaatse de bestemming "bedrijventerrein 1'". Verdere informatie inzake vestiging via gemeente Amersfoort.

Indeling
In het lage gedeelte bevindt zich de algemene ruimte w.o. ontvangstruimte, kantoren, sanitaire ruimte, kantine en kleed-/wasruimte.
De productiehal is rechthoekig en meet een bruikbare hoogte van 6.55 m en wordt verwarmd middels een 3-tal heaters. De overheaddeur in de productiehal heeft een afmeting van 5 m x 4 m. De elektra- en CV-installatie werd recentelijk vernieuwd en vanzelfsprekend is krachtstroom op diverse plekken aanwezig. Het platte dak van het lage gedeelte is van 2019/2020 evenals het voegwerk. Het naastgelegen buitenterrein (ca. 7 m x 59 m) is afgesloten en kan fungeren als opslag of stallingsruimte. Het perceel is kadastraal groot 1.993 m2.

Huurvoorwaarden
Huurprijs bedraagt € 72.500,= per jaar excl. BTW.

Huurbetaling
Per maand/per kwartaal vooruit.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optiejaren met een opzegtermijn van 12 maanden. Een andere huur en/of verlengingsperiode is bespreekbaar.

Huurgarantie
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met de BTW en servicekosten.

Voorschot servicekosten
Huurder sluit voor eigen rekening en risico contracten af met leveranciers voor de levering van gas, water, elektra, telefonie en dataverkeer.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Opzegtermijn
Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de raad van Onroerende Zaken ROZ model januari 2015 (kantoor) en de algemene bepalingen.

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud gunning door verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
1.103 m²
In units vanaf
1.103 m²
Opp terrein
410 m²
Perceel
1.993 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amersfoort
Sectie
D
Perceel
7365
Oppervlakte
1993 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's

Kaart Heliumweg 15 AMERSFOORT

naar Heliumweg 15 AMERSFOORT
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand